Hírek - IKT hírek röviden

Mire képesek az

2013 vége felé közeledve nehéz olyan eszközt találni, amelyet valaki ne ruházott volna már fel az okos jelzővel, a záraktól a füstjelzőkön át egészen a vécékig.

Gyakorlatilag csak idő kérdése volt, hogy a jelző az otthonaink elé kerüljön, ahol az intelligens kütyüket felhalmozzuk. Az okos- vagy automatizált otthonokért néhány éve még egészen a videotéka sci-fi polcáig kellett mennünk, és bár ma sem mondhatók mindennaposnak, gyakorlatilag bárki számára elérhetővé váltak.

Az Egyesült Államokban a következő években jelentős bővülés várható az okosotthonok piacán, amelynek mérete 2020-ra a Markets and Markets elemzése szerint 17,6 százalékos éves növekedési rátájával a 22,4 milliárd dollárt is elérheti. A komplett megoldások még nagyon költségesek A koncepció terjedése ellenére a legtöbben az otthon automatizálást hallva még mindig drága, időigényes, és nagyjából egy fél lakásfelújításnyi munkát igénylő folyamatra gondolnak.

Tovább a teljes cikkhez >>> hwsw.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: