Számítógépek - Laptop és PC

Asztali PC 16 GB SSD-vel - itt az első Chromos asztali LG PC

Szinte heti rendszerességgel hallunk új, Chrome OS-t futtató készülékek, túlnyomórészt Chromebookok megjelenéséről, ahogy egyre több gyártó áll be a Google operációs rendszere mögé - elég csak a Dell múlt heti bejelentésére gondolni, amellyel lerántotta a leplet első, a Google rendszerével felszerelt notebookjáról.

Úgy látszik az LG sem akar lemaradni erről a vonatról: a koreai gyártó is Chrome OS-es készülékkel állt elő, meglepő módon azonban nem notebook, hanem all-in-one asztali PC formájában. A Chromebase névre keresztelt eszközzel a gyártó a magán- és vállalati felhasználókat egyaránt célozza, és azt reméli, az az otthonok mellett az irodákban, hotelekben vagy call centerekben is megállja majd a helyét.

A Chromebase 21,5 hüvelykes Full HD IPS kijelzővel érkezik, motorházteteje alatt pedig egy negyedik generációs Intel Celeron processzor dolgozik, ami mellé 2 gigabájt RAM társul. A PC-ben egy 16 gigabájtos SSD-t találunk, előlapján egy 1,3 megapixeles webkamerát, oldalán pedig három USB 2.0 és egy USB 3.0 csatlakozót, egy LAN portot és egy HDMI bemenetet, amelynek segítségével a gép akár monitorként is használható.

Tovább a teljes cikkhez >>> hwsw.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: