IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

Virtuális hangszerek letöltése ingyen Windows-ra

Nagyot lépett az Androidon talán egyedüli használható zeneprogram, a Caustic gyártója, a Single Cell: új, hármas verziójú virtuális stúdiójuk iOS-re és PC-re is kijött, ráadásul tele óriási újításokkal.

Először is az üzleti modellről: csak a mobilverziókért kérnek pénzt, méghozzá tíz dollárt; bár a Windows-szoftverük ugyanazt tudja, ők erre már csak promóciós eszközként tekintenek, ezért azt ingyen adják. Ezen kívül új virtuális hangszerek egész arzenálját kapjuk benne: szubtraktív VA szinti, 303-emuláció, PCM szinti, beatbox, DX-szerű FM szinti,orgonaemuláció, padszinti, chiptune szinti, modulárszinti8 és vokóder is van benne.

Hangszerenként két effektet pakolhatunk, plusz mastereffekteket - a szekvenszer mindez alatt pedig elég szokványos, nem kell újra sillabizálni, csak megtalálni, mi hol van. CoreMidivel játszhatunk rajta, AudioShare-re tud exportálni - más szabvány most nincs implementálva, itt van még demóvideó, Windows-letöltés meg egyebek.

Tovább a teljes cikkhez >>> midi.blog.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: