IKT műhely - IKT az osztályomban

Nyeremény-morzsák
Nyeremény-morzsák

Nulladik feladat, Tapogatózás, Világjáró... mi a közös bennük? Jelentem nyereményjátékok kapcsolódnak hozzájuk! Régi adósságom már, hogy nem hirdettem eredményt ezekben a versenyekben.

A Nulladik feladat megoldása nem titok már, a további feladatokból kiderült, hogy a Voetboog hajó után nyomozunk, amely 1700 május 29-én süllyedt el Pernambuco közelében. A nyertesek mind megkapták mozijegyeiket a Sammy nagy kalandja című animációs filmre – amelyet talán azóta már fel is használtak.

A Második feladatunk a Tapogatózás volt, amely egy labirintus játék sötétben. Bár a labirintusunkból kikeveredni sokaknak okozott kihívást, akadtak olyanok is, akik versenyre keltek egymással, hogy ki tud hamarabb végigrohanni az útvesztőn. A Tapogatózás játékunk versenyét 2010. október 20-án, pontosan délben zárjuk le!

A legsikeresebb három játékos jutalma egy-egy közel húszezer forint értékű könyvcsomag lesz a Nemzeti Tankönyvkiadó felajánlásával!

Ezen felül a legügyesebb tapogatózó iskolai osztályába egy online tanórát szervez a Microsoft Magyarország október 28-án, ahol egy élő internetes bejelentkezés segítségével beszélgethetnek a diákok az Octopus Tengeri Régészeti Kutató Egyesület tagjaival!

A Negyedik játékunk a Világjáró volt, amelynek feladatait igen gyorsan kiismerték a játékosok – elképesztően jó eredmények születtek. Megfontolva a hozzászólók véleményét úgy döntöttünk, hogy versenyt hirdetünk – de nem elsősorban a játékosok között! Jövő hét csütörtökig, 28. éjfélig várjuk a legalább tíz, legfeljebb harminc feladatból álló tesztsorokat a casper@tengernyikaland.hu címre, amelyeket egy tanárokból, oktatási szakemberekből álló zsűri fog elbírálni.

A legszínvonalasabb kérdések beküldője a Nemzeti Tankönyvkiadó, a Microsoft Magyarország és az Egyszervolt.hu ajándékcsomagjával gazdagodhat! 

További részletek a játékról >>> tengernyikaland.hu

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: