Hírek - IKT hírek röviden

Vízzel is hűhető az új ASUS videókártya

Az ASUS hivatalosan is bemutatta az ROG sorozatba tartozó Poseidon GTX 780-as videokártyát, ami a levegő mellett víz segítségével is hűthető.

A gyártó egyedi fejlesztésű DirectCU H2O hűtése tartalmaz két ventilátort, valamint egy beépített radiátort a vízhűtéshez, így együttes erővel tartható játék közben hűvösen a kártya. Az ASUS mérései szerint a Poseidon így akár 24°C-kal is hűvösebb lehet, mint a referencia hűtéssel szerelt GTX 780, úhgy, hogy közben akár 12%-kal jobb teljesítménnyel képes futtatni az Assassin’s Creed IV: Black Flag, vagy akár Battlefield 4 játékot is.

Az ROG sorozatba tartozó kártya 3 GB GDDR5 memóriát kapott 6008 effektív órajellel, míg a 2304 CUDA maggal rendelkező GPU órajele 1006 MHz. A 384 bites memória interfésszel és PCI Express 3.0-val felszerelt kártyán megtalálható a DVI, a HDMI és a DisplayPort kimenet egyaránt.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: