Hírek - IKT hírek röviden

Mit kerestek az emberek a Google-n 2013-ban?

A keresőóriás a napokban tette elérhetővé az idei használati statisztikákon alapuló évértékelését, az úgynevezett Zeitgeist-ot.

A visszatekintésben a globális és országokra lebontott toplisták mellett számos érdekes statisztikát nézhetünk meg, mint például az egyes napokra levezetett népszerű kereséseket országonként – Magyarországon ma például a karácsonyfák váltják ki a legnagyobb érdeklődést. A globális listán két idén elhunyt híresség, Nelson Mandela és Paul Walker vezetik a rangsort, ám nagy arányba konzumer elektronikával foglalkozó oldal lévén számunkra pont az ilyen eszközökre történő keresések toplistája lehet érdekes.

A 2013-as évben a Google szerint legnépszerűbb vagy legtöbb érdeklődést kiváltó termék az iPhone 5S lett, melyet rögtön a Samsung idei csúcsmodellje, a Galaxy S4 követ. Csak ezek mögött találjuk az idei nagy durranásnak számító két játékkonzolt, a Sony PlayStation 4-esét és annak nagy konkurensét, a Microsoft Xbox One-ját.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: