IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

Hogyan vásároljunk okosórát karácsonyra?

Bár már évekkel ezelőtt is elérhetők voltak a piacon mobiltelefonos funkcionalitást magukban hordozó karórák, az úgynevezett okosórák terén az idei esztendő jelentette csak az igazi áttörést.

Mind közül a legnagyobb tudású a szeptemberben bejelentett és nemrégiben általunk is letesztelt Samsung Galaxy Gear, mely többek közt hatalmas OLED érintőkijelzővel, integrált kamerával és kihangosító funkcióval is fel van vértezve. A Galaxy Gear jelenleg legolcsóbban mintegy 75 ezer forintos áron gyűjthető be, azonban nem kell kétségbe esni, ugyanis ennél jelentősen olcsóbban is begyűjthetünk hasonló ketyeréket.

A Sony tavalyi SmartWatch modellje már 25 ezer forint alatt beszerezhető, az idén debütált SmartWatch 2 árcéduláján pedig mintegy 40 ezer forintos összeg olvasható. Ezenkívül pedig a remek Pebble Smartwatch mellett sem mehetünk el szó nélkül, az Apple-féle iWatch viszont csak 2014-ben támad majd.

Tovább a teljes cikkhez >>> technet.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: