Hírek - IKT hírek röviden

Új dizájn a Foursquare-en

A világszerte egyre népszerűbb Foursquare időről időre felfrissíti az okostelefonos alkalmazásait, és nincs ez másképp most sem, amikor is a szoftvernek a felhasználói felületéhez nyúltak hozzá a fejlesztők.

A Fousquare appnak december elején érkezett meg az iOS 7-re optimalizált új verziója, most pedig az androidos felhasználók is frissíthetnek. Az új alkalmazás kezdőképernyőjéről eltűnt a megszokott térkép, ehelyett szinte az egész kijelzőt az ismerősök becsekkolásai foglalják el.

Az úgymond laposabb dizájnt kapott alkalmazás felső gombjait is átalakították, becsekkolni viszont továbbra is úgy tudunk a legkönnyebben, ha a kijelző alsó részén lévő méretes gombra bökünk. Aki esetleg nem tudná, a Foursquare lényege röviden és tömören, hogy a telefonunkon lévő kis alkalmazással egyfajta virtuális becsekkolást végzünk az aktuális tartózkodási helyünkön (étterem, szálloda, kisbolt, metrómegálló, barátunk lakása), és azt is meg tudjuk nézni, hogy ezen a helyszínen hány haverunk képviselteti még magát.

Tovább a teljes cikkhez >>> technet.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: