Hírek - IKT hírek röviden

Nokia Here Transit - testre szabható menetrendek

Új frissítést kapott a Nokia menetrend alkalmazása, a Here Transit, mely néhány hasznos új funkciót hozott a programba.

A világszerte 740 város közlekedési információit felvonultató program 5.0.223.1.0-ás változata a mai nap folyamán érkezett a Windows Phone alkalmazásboltjába. A legújabb lehetőségek közt az egyik érdekesség a közlekedési szokásainkkal történő testreszabás, melynél megadhatjuk, hogy átlagosan milyen sebességgel közlekedünk, mekkora távolságot preferálunk gyalog, hány átszállást vagyunk hajlandóak bevállalni és milyen tömegközlekedési formákat részesítünk előnyben.

A további funkciók közt olyasmit is találunk, mint a LiveSight nevű kiterjesztett valóság modulon keresztül látható állomások, az ajtótól ajtóig vezető turn-by-turn navigáció, valamint a kedvencek könnyebb kezelése és azok más Here alkalmazásokban és a here.com weboldalon történő szerkeszthetősége is. Ugyanakkor bármilyen jó is a Nokia Here Transit, hazánkban igencsak gyér közlekedési információ mennyiséggel rendelkezik, legjobb tudomásunk szerint a program csak a fővárosban működik.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: