Hírek - IKT hírek röviden

IOS 7- re igazodott a Google Play Music

Idén már nem kell számítani az iPadre optimalizált verzióra. Jó hír lehet a zenevásárlás helyett inkább az online streamelésre szavazó almások számára, hogy a mai napon új funkcionalitásokat hozó frissítés érkezett a Google Play Music alkalmazáshoz.

Sajnos iPadre optimalizált verziója továbbra sincs a kliensnek, noha a jelenlegi telefonos változat használható táblagépeken is. A ma megérkezett patchnek köszönhetően a Play Music felülete jobban fog illeszkedni az iOS 7 látványvilágába, a zenéket már műfaj alapján is lehet böngészni, továbbá specifikusan bizonyos műfajokba tartozó számokat játszó rádiók is hallgathatóak.

Elérhetővé vált az All Access előfizetők számára a korábban lejátszott dalaikból véletlenszerűen válogató „I’m feeling lucky radio” opció, plusz automatikus lejátszási listák összeállítása is kérhető. Zenéket vásárolni továbbra sem lehet az alkalmazáson keresztül. (Forrás: 9to5Mac, iTunes)

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: