Számítógépek - Okostelefonok

20 GB tárhely ingyen a Windows Phone-osoknak

A Microsoft hálája jeléül 12 hónapra 20 GB ingyen kapacitást osztogat. A WPCentral beszámolója alapján karácsonyi ajándékkal készült a Windows Phone rendszerű telefonokkal rendelkezőknek a Microsoft, ugyanis egy ma kiküldözgetni kezdett e-mailben a cég megköszöni a platformjuknak való bizalmat szavazást, továbbá felajánl ingyen és bérmentve 20 GB tárolókapacitást a SkyDrive szolgáltatásában.

A tárhely hozzáadódik a mindenki számára ingyenes 7 gigabájthoz, a megkapott levélben lévő linkkel 2014. január 31-ig lehet lehet aktiválni az extrát, amely az utána következő 12 hónapon keresztül lesz használható. Amennyiben a lejárta után a felhasználónak 7 GB-nál több adata van a szolgáltatásban, továbbá nem kíván előfizetni extra kapacitásra, akkor lehetősége nyílik a többlet lementésére.

Végül érdekességként megemlítendő, hogy a hamarosan átnevezésre kerülő SkyDrive elindulásakor a redmondiak 25 GB ingyen tárhelyet adtak a felhasználóknak, új regisztrációk esetében a kvóta 2012 májusában csökkent le 7 GB-ra.

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: