Számítógépek - Okostelefonok

A iPhone 5C nem kívánatos Kínában

Az elemzők szerint a gyenge eladások miatt kell újból tárgyalniuk a China Mobile-lal. Egy ideje már nagyon küszöbön volt az Apple és a China Mobile egyezsége, azonban az iPhone-ok mégsem jelentek meg a kínai piacon a legnagyobb mobilszolgáltató kínálatában.

A KGI Securities elemzője, Ming-Chi Kuo szerint a háttérben az iPhone 5C áll. Bár állítólag a két cég nagyon közel jár a megállapodásuk véglegesítéséhez, a helyzetet nagyban rontja, hogy az iPhone 5C gyenge eladásait látva a mobilszolgáltató és az Apple között újabb tárgyalásokra van szükség.

Ming-Chi Kuo véleménye szerint egyébként a piaci várakozások meglehetősen túlzóak a kínai megállapodás hatását illetően. A statisztikák szerint a kínai előfizetőket sokkal jobban érdekli az egyébként drágább iPhone 5S, így a China Mobile-t már arról is nehéz meggyőzni, hogy egyáltalán foglalkozzon a műanyag kistestvérrel.

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: