Hírek - IKT hírek röviden

Streamelt videóval segít a Google Helpout?!

A Google egy HD-s videók tömörítésével foglalkozó céget bízott meg a fejlesztéssel. A Google megállapodott egy videotömörítéssel foglalkozó vállalattal annak kapcsán, hogy az segítsen kifejleszteni a megfelelő technológiát a webóriás Helpouts névre keresztelt szolgáltatásához.

Az Ambarella feladata tulajdonképpen egy olyan viselhető kamera megalkotása, amely használható a Hangoutok során. A tervek szerint az Ambarella a 2014-es CES kiállításon, Las Vegasban mutatja majd be az elképzelését a gyakorlatban.

A Helpouts egy nem is olyan régen bejelentett szolgáltatása a Google-nek, aminek a keretében platformot nyújtanának a felhasználóknak ahhoz, hogy különböző témakörökben segítséget kérhessenek. Mindenki, aki részt vesz a programban, alapos ellenőrzésen esik át, majd eldöntheti, hogy a segítségnyújtást ingyen vagy pénzért kínálja fel másoknak.

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: