Hírek - IKT hírek röviden

Kickstarter 2013 - a legérdekesebb projektek

A közösségi finanszírozás mindig tartogat szép reményű kezdeményezéseket, és persze lendületesen induló, ám végül hamvába haló koncepciókat is - emlékezzünk csak a nagy port kavart Ubuntu telefonra.

Az idei év során mindkét esetre láthattunk példákat, és 2014 is izgalmas új próbálkozásokat tartogat. A Kickstarter legnépszerűbb, illetve legérdekesebb projektjeiből válogattunk, amelyek a következő esztendő során válhatnak valósággá, és amelyek közül néhány már el is érte kitűzött célját.

Infoactive: szép és okos infografikák - végre Az infografikák mára igen népszerű tájékoztató eszközzé váltak, sajnos azonban sok példát látni meglehetősen szakszerűtlen alkalmazásukra is. Az Infoactive egy webes felülettel igyekszik könnyebbé tenni azok dolgát, akik szeretnék szemrevaló formába önteni az egyébként sokszor száraz információkat.

Tovább a teljes cikkhez >>> hwsw.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: