Számítógépek - Okostelefonok

Kémfotók a Samsung mobil operációs rendszeréről a Tizen-ről

A Samsung régóta dédelgetett operációs rendszeréről eddig alig-alig lehetett tudni bármit is okostelefonok terén, jobbára csak találgatásokat lehetett hallani az ilyen rendszerű készülékek megjelenéséről.

A legutóbbi hír szerint a koreai gyártó egyik készüléke a februári Mobile World Congress előestéjén fog megjelenni. Bár időnként felbukkant már egy-egy fotó a rendszerről, néhány képernyőfotó mindig jól jön.

A képek alapján a rendszert a Samsung alaposan átrajzolta, a korábban látottakhoz képest a dizájn egyszerűbb lett és visszafogottabb is, egyes stílusjegyek pedig még a gyártó védjegyévé vált TouchWiz felületből is ismerősek lehetnek. Arról még továbbra sincs biztos információ, hogy mikorra várható az operációs rendszerrel felszerelt készülékek áradata, ha egyáltalán valaha végre piackész terméket láthatunk viszont.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: