Hírek - IKT hírek röviden

Így neveld a sárkányodat 2 - rövid bemutató az Instagramon

A Vine, majd később az instagramos videók megjelenésével a filmforgalmazók egyre többször fordulnak a közösségi felületekhez azért, hogy újdonságaikat reklámozzák.

Az eddigi tapasztalatok alapján pár másodperc is bőven elég ahhoz ugyanis, hogy felcsigázza a rajongók érdeklődését, akik előszeretettel lájkolják és osztják tovább az ilyen mini bemutatókat. Persze egy hosszabb trailert nem lehet például Instagramon megmutatni a közönségnek, de azt el lehet terjeszteni, hogy megérkezett.

Így tett most a DreamWorks is, ami insta profilján harangozta be egy rövid klippel azt, hogy másnap érkezik az AwesomenessTV YouTube csatornára az Így neveld a sárkányodat című film második részének új bemutatója. Valószínűleg az instagramos hírverés is sokat segített azon, hogy a trailert két nap alatt már több mint 4 milliószor tekintették meg.

Tovább a teljes cikkhez >>> hu.socialdaily.com

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: