Számítógépek - Okostelefonok

Mikor láthatjuk a Samsung mobil operációs rendszerét a Tizen-t?

A Samsung alternatív platformja a februári MWC előtt mutatkozik majd be a nagyközönség előtt.

A Tizen mobil operációs rendszer eredetileg az idei év végén rajtolt volna el, azonban a Samsung és az Intel összefogásából megszületett platform eddig csak az érdeklődő fejlesztők számára volt elérhető, a felhasználók még nem vehették kezükbe azt, hiszen nem jelentek meg az ehhez szükséges készülékek. A hivatalos indulás azonban már nincs messze.

Az együttműködésben résztvevő cégek ugyanis a napokban meghívókat küldtek ki a szaksajtó részére, amelyben jelezték, hogy közvetlenül a februárban esedékes barcelonai Mobile World Congress előtt egy nappal kerítenek majd sort saját bemutatójukra, amelyen végre közvetlen közelről is megismerhetjük majd az első ilyen hardveres megoldásokat, valamint magát a szoftvert is kipróbálhatjuk. Arról még nem beszélnek, hogy pontosan milyen készülékeket visznek a bemutatóra, ám ezek között biztosan számíthatunk okostelefonok részletezésére is.

Tovább a teljes cikkhez >>> sg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: