Hírek - IKT hírek röviden

2.3-as Androidra is érkezik a Vine

A Vine újabb okos lépést tett további felhasználók szerzésére. A hat másodperces mozgóképekről híressé vált közösségi oldal kapcsán nemrégiben számoltunk be a webes profilok és egyedi URL-ek megjelenéséről, mostani újításuk pedig a régebbi készülékekre terjeszkedés az által, hogy mobilos kliensük már a 2.3-as Android rendszereket is támogatja.

A Gingerbread becenévvel is illetett Android verzió már lassacskán három éves is elmúlt, azonban a Google Play Alkalmazásboltjának kliensén alapuló eszközazonosítás szerint a Google még mindig a robotos készülékek 24%-án tart nyilván ilyen rendszert, ami felhasználók millióit jelenti. Webes felület híján a Vine számára ezek közül sokan új felhasználóként léphetnek a rendszerbe.

Az új kliens ugyanakkor a rendszer korlátozott képességeire hivatkozva nem rendelkezik a videófeltöltés képességével, de a felhasználók azért még megtekinteni, kommentelni és megosztani képesek a mások által feltöltött műveket.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: