Számítógépek - Okostelefonok

Radical R1 - miért jó a titán borítás?

A Samsung Galaxy S4 az idei év egyik legnagyobb tudású készüléke volt, mindenesetre sokan fanyalogtak annak kapcsán, hogy borítása bizony olcsó műanyagból készült.

E tekintetben 2013-ban üdítő kivételt jelentett az alumíniumból készült HTC One, valamint a fém-üveg kombinációjú Sony Xperia Z1, illetve a Gresso éppen most debütált újdonsága, a Radical R1. Jelen delikvensünk borítása iszonyatosan ellenálló és kiváló tapintásérzetet biztosító titánból készült, melyet aztán szorgos emberi kezek mintegy négy órán át csiszolnak annak érdekében, hogy a minőség és a külcsín maximálisan rendben legyen.

Érdekesség, hogy a kijelző alatt elhelyezett kapacitív érintőgombok is a fémborítás részét képezik, a Gresso logó pedig a drágább modellek esetében sárga-, illetve fehér arannyal van ékesítve. A 138x69x12 milliméter méretű, illetve nem kevesebb mint 219 gramm tömegű okostelefon előlapján egy 4,5 colos képátlójú és 960x540 pixeles (qHD) felbontású, 245 ppi pixelsűrűségű érintőkijelző kapott helyet, az operációs rendszer feladatait pedig a jó öreg Android 4.1.2 (Jelly Bean) látja el.

Tovább a teljes cikkhez >>> technet.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: