Hírek - IKT hírek röviden

Révbe ért a BlackBerry?

Néhány hónapja már szárnyra kaptak az első pletykák a Foxconn saját fejlesztésű okostelefonjairól, hiszen a világ legnagyobb bérgyártójaként komoly tapasztalatot szerzett a prémium mobilok összeszerelésében.

A kínai vállalat habár sosem cáfolta a pletykákat, pontos részleteket sem árult el annak módjáról, legalábbis ezidáig. A BlackBerry-vel közösen tartott sajtótájékoztatóján azonban kiderült, hogy a következő öt évben a két vállalat közösen tervezi majd a készülékeket, melyeket aztán a Foxconn mexikói és indonéziai üzemeiben szerelnek össze.

John Chen, a BlackBerry vezérigazgatója szerint az együttműködési megállapodásnak köszönhetően a vállalat arra fókuszálhat amihez a legjobban ért: az elsőrangú formatervezésre, a világelső biztonsági megoldásokra, a szoftverfejlesztésre és az üzleti távmenedzsment szolgáltatásokra.

Tovább a teljes cikkhez >>> mobilarena.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: