Hírek - IKT hírek röviden

Máris sikerült feltörni az iOS 7-et

Azok számára, akik az Apple készüléküket szerették volna az iOS 7 rendszer alatt jailbreakelni, eddig nem sok lehetőség adódott, teljes megoldás nem is volt.

A hétvégén azonban az evasi0n7 talált egy rést az operációs rendszer pajzsán és a biztonsági hibát kihasználva sikerült feltörni a rendszert. A hétvégén kiadott megoldással Mac és Windows alól is lehetőség van az iOS 7-et futattó készülékeket – beleértve az iPad Airt és iPhone 5S-t is – jailbreakelni, amelynek segítségével elérhetővé válik jó pár olyan funkció, vagy éppen alkalmazás amelyet gyári szoftverrel nem lehetne használni.

A módszer azonban nagyon friss, egyelőre nincs visszajelzés, hogy van-e valami hátulütő, ha ezzel a módszerrel töri fel a felhasználó az iPhone-t, iPadet, vagy iPod touch-ot. Természetesen fontos megjegyezni azt, hogy a jailbreak a garancia megvonásával jár együtt, valamint a készülék meghibásodásához vezethet, emiatt mindenki csak a saját felelősségére próbálja ki, ha szükségét érzi az iOS 7 ilyen módosításának.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: