Számítógépek - Okostelefonok

A kínai Twitter bemutatta az Oppo R1 okostelefont

A Oppo R1 nevű készülékéről épp pár nappal ezelőtt tettünk közzé néhány kiszivárgott fotót, az új modell máris hivatalosan is tiszteletét tette a publikum előtt.

A cég stílusosan a “kínai Twitter”-nek is nevezett Shina Weibo nevű mikroblog oldalon jelentette be legújabb modelljét. A gyártó ugyanakkor elég keveset osztott meg a készülék képességeiről, az egyedüli, amit közzé tett az R1-ről, az a speciális képalkotó modul, az úgynevezett PI technológiával felszerelt modul, mely már az N1 nevű készülékben is megtalálható, és rendkívül jó fotók készítését ígéri rossz fényviszonyok között.

Az R1 egyéb képességei nem kerültek napvilágra, így csak a kínai engedélyeztető hatóságok weboldalán megjelent adatokra lehet hagyatkozni. Ezek szerint az R1 960 x 540 pixeles felbontást, 1,2GHz-es órajelű négymagos processzort, nyolc megapixeles hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamerával rendelkezik.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: