Hírek - IKT hírek röviden

A legütősebb repülős videók 2013

Lesz itt minden, a hangtalanul suhanó vitorlázóktól az autópálya felett áthúzó vadászgépekig.

Oldalunkon időről-időre kiruccanunk a repülés világába, így például írtunk az immár 10 éve nyugdíjba vonult Concorderól, valamint a világ egyik legcsúnyább repülőgépéről is, mely a napokban emelkedett a levegőbe először, de ugyanígy megemlítettük a szlovákok repülő autóját is. Így tehát az év végén készítetünk egy összeállítást azokból a repülős videókból, melyek a YouTube-on találhatóak és valamivel kiemelkednek a többiek közül.

Érdekes folyamat volt azonban a válogatás, hiszen személyes kedvencek mellett akár azt is hihetnénk, hogy amit a legtöbben néznek, az egyben a legjobb is, ám szomorú tapasztalat, hogy repülős videók között a legnézettebbek a lezuhanó, felrobbanó és lángokban elpusztuló gépek. Valószínűleg az emberek vonzódnak ezekhez a filmekhez, pedig a repülés messze túlmutat azon, hogy gép még nem maradt a levegőben és vagy így, vagy úgy, de minden repülő szerkezet földet ér egyszer.

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: