Számítógépek - Okostelefonok

Mi okozza a Samsung Galaxy Note II gyors lemerülését?

A múlt hét végén elindult a Samsung Galaxy Note II okostelefonokra az Android 4.3 Jelly Bean frissítés hazánkban is, amelyet egyfajta karácsonyi ajándékként is felfoghatnának a tulajdonosok.

Ez esetben azonban rendkívül kellemetlen hiba jelent meg a frissítésben, a felhasználók visszajelzései alapján a frissítés után rohamosan merül a készülék. Egyelőre a Samsung nem tett közzé semmilyen hivatalos állásfoglalást, azonban a Note II felhasználók közül többen is panaszkodnak, hogy a korábbi, nagyjából 1,5-2 napos üzemidő vissza esett fél napra és ha reggel leveszik a töltőről a telefont, akkor már kora délutánra lemerülhet úgy, hogy szinte hozzá sem nyúlnak.

A hiba jelen ismeretek szerint csak a HSPA+-os verziót, a GT-N7100-at érinti, a Note II LTE (GT-N7105) verziójával rendelkező felhasználók is megkapták az Android 4.3 frissítést, azonban ott nem jelentkezik a hiba. Bár Note II frissítése számos újdonságot és hibajavítást hozna el a tavalyi csúcsmodellre, a fennálló probléma miatt talán mégsem ajánlott a telefon frissítése a legfrissebb szoftverére.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: