Hírek - IKT hírek röviden

Snapchat újdonságok - szűrők és visszajátszás

A Snapchat nemrégiben tette közzé legújabb frissítését mely számos újdonságot hozott az “önmegsemmisítő” üzenetek küldését lehetővé tevő csevegő rendszerbe.

Az egyik ilyen újítás vizuális szűrők használatát teszi lehetővé, melyből három darab két-két színt használ, egy negyedik pedig a szimpla fekete-fehér szűrőt jelent. A vizuális effektekhez jön még az úgynevezett három smart filter, mely különféle információkat nyom az egyes képekre.

A pontos idő mellett nem csak az időjárást, hanem aktuális sebességünket is a képre írathatjuk – a TechCrunch szerkesztőjéhez hasonlóan én is látom már magam előtt, ahogy azon megy a versengés, ki tud nagyobb sebesség mellett snapchatelni. A szűrők mellett ugyanakkor érkezett egy nagyon érdekes újítás is, mely némileg ellent mond a rendszer alaptételének számító egyszer nézhetőséggel.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: