IKT műhely - Facebook

Újabb csempesort kapott a Windows Phone Facebook app-ja

Új frissítést kapott a Windows Phone rendszer hivatalos Facebook alkalmazása, mely leginkább élő csempéket érintő újdonságokat hozott a programba.

A Facebook Beta kliense kapcsán a legtöbb visszajelzés az értesítési rendszer fejlesztését szorgalmazta, melyet a Microsoft fejlesztői egy sor új csempével és a már meglévő átdolgozásával honoráltak. Az alkalmazás csempéje ezentúl már azt is mutatja, hogy ki mit írt egyes hozzászólásokban, melyekről az értesítést kaptuk, de a lényegesebb fejlesztés a másodlagos csempék bevezetése.

Ezentúl ugyanis élő csempét kaphat a chat, a közösségi oldalon belüli események szekció, az egyes csoportok, oldalak, sőt, még a fotóalbumaink is kitűzhetőek a kezdőképernyőre. Minden lapka képes számlálóval és az aktuális tartalom egy részével vagy egészével jelezni az újdonságokat az adott kategórián belül.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: