Hírek - IKT hírek röviden

Gázpalack vásárlás online - megnyílt a Prímagáz PrímaNet webáruháza

Bővítette tevékenységi körét a Prímagáz, a vállalat az online kereskedelemben kíván erős pozíciókat szerezni a most elindított PrímaNet webshoppal - közölte a társaság.

A közlemény idézi Vecsei Lászlót, a Prímagáz e-kereskedelmi vezetőjét aki elmondta: a webshop indításával a társaság olyan szegmensekben is megkezdi az értékesítést, amelyekben eddig nem volt jelen, de a fejlesztéstől a palackos piac növekedését is várják. Az új értékesítési forma segít abban is, hogy a rezsicsökkentés miatt kiesett bevételeket pótolják.

Az internetes áruházban több ezer háztartási, barkácsolási és egyéb iparcikk található, a gázpalackok és kiegészítőik mellett. A tájékoztatás szerint a Prímagáz 2012-ben közel 2,5 millió gázpalackot adott el, amely többféle töltősúlyú terméket jelent a legkülönbözőbb iparágak - targonca motorikus gáz, éttermek teraszfűtői, tetőszigetelő cégek, útépítő cégek - és a lakossági fogyasztók részére.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: