Számítógépek - Okostelefonok

CyanogenModos okostelefon nem csak buherátoroknak

Nem csak buherátoroknak érheti meg beszerezni a készüléket. Az előzetes híreknek megfelelően december 24-én többek közt Európában is elérhetővé vált a felső kategóriás Oppo N1 okostelefon CyanogenModot futtató verziója.

A kérdéses operációs rendszer egy erősen módosított, ám a Google saját alkalmazásaival is felvértezett Android 4.2.2. Sajnos hírünk írásakor csak a kínai készülék 16 gigabájtos háttértárú verziója volt rendelhető a szoftverrel, ráadásul a termék nevében található „Limited Edition” is aggodalomra ad okot.

Ettől függetlenül az ára azonos a Color OS-t futtató alap kiadáséval, azaz 449 euróba kerül a kártyafüggetlen telefon. Ugyan a nyitott bootloaderrel érkező különleges kiadás már az operációs rendszeréből sejthetően is inkább buherátoroknak lett tervezve, azonban a teljesen átlagos vásárlóknak is remek vétel lehet, hiszen igényes és könnyen kezelhető felülettel rendelkezik.

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: