IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

Ingyen DJ keverőpult online a böngészőben - Google Chrome alkalmazás

Egy remekül használható DJ-pult költözik a böngészőnkbe az alábbi bővítménynek köszönhetően.

Ha már valaha is eljátszottunk a gondolattal, hogy milyen is lehet lemezlovasnak lenni, forgatni a korongokat, akkor érdemes letölteni az Until AM Web App nevű Chrome-bővítményt, vagy – mint látni fogjuk – felkeresni a weboldalát. Miután települt a bővítmény, akkor a Chrome-alkalmazások közé kerül, ami azt jelenti, hogy nem lesz ikonja a felső eszközsávon, hanem az új lapon vagy az alkalmazásoknál érjük el, chrome://apps/ . Ez persze csak annyiban könnyebbség, hogy ott lesz kéznél a böngészőnkben, azonban közvetlenül, tehát más böngészőből is elérhetjük a weboldalt. http://mix.until.am/ A látványos felületű alkalmazás kapcsolatban áll a Sound Cloud óriási zenei adatbázisával, így az app keresőjét használva innen is tölthetünk le számokat (egyet-egyet a két lemezjátszó-korongra), de persze a saját gépünkről is feltölthetünk MP3-as zenéket, ekkor a Local Files gombra kell kattintanunk.

Ezután kezdődhet is a két szám mixelése, amit további hangeffektekkel színezhetünk. A szolgáltatás valóban sokoldalú, hiszen akár kedvencek könyvtárat is készíthetünk, illetve visszanézhetjük, milyen zeneszámokkal dolgoztunk, és ezeket újra felhasználhatjuk.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: