Számítógépek - Okostelefonok

Digitális karkötő jár az Alcatel Idol X okostelefonhoz

Az utóbbi másfél évben az Alcatel valóságos szárnyalásba kezdett, hiszen míg korábban csak filléres mobilokkal próbál némi piaci részesedést összeharácsolni, addig ma már csúcskategóriás megoldások is szerepelnek a kínálatában.

Az egyik ilyen a mindössze 7,9 milliméter vastag Idol X, mely az 5 hüvelykes Full HD kijelzőjével és az azt körbefutó 1,9 milliméteres peremével formaterv és felszereltség terén is bőven megállja a helyét. A méltán népszerű készülékből a TCL Kínában egy „plusz” változatot is bemutatott, melybe 2 GHz-es nyolcmagos MediaTek MT6592 processzor teljesít szolgálatot 2 GB RAM és 16 GB belső memória társaságában.

Az f/2 maximális fényerejű 13 megapixeles kamerával és 2500 mAh kapacitású akkumulátorral szerelt Idol X+ mindössze 330 dolláros, azaz 71 000 forintos alapcsomagjába egy BOOMBand nevű Bluetooth karkötő is került, mely a mozgás monitorozása mellett arra is figyelmeztet, ha a párosított készülék hatótávolságon kívülre kerül.

Tovább a teljes cikkhez >>> mobilarena.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: