Hírek - IKT hírek röviden

Óriási lehetőség magyar startupos cégeknek Amerikában

Január másodikáig jelentkeznek a magyar startupok Tech Match 2014-re. A Traction Labs Zrt. a Nemzeti Innovációs Hivatal támogatásával nevezte be Magyarországot a US Market Access Center (US MAC) által rendezett Tech Match 2014 rendezvényre.

E különleges verseny célja, hogy összehozza az európai startupokat olyan amerikai nagyvállalatokkal, mint az Amazon, az Adobe, a Qualcomm, az Intel vagy a Microsoft - a teljes lista mintegy 30 technológiai nagyvállalatot tartalmaz. A sikeres szereplés eredménye akár azonnali szerződéskötés, vagy amerikai tőkebefektetés is lehet.

A versenyre nevező magyar vállalkozások közül 4 fő részére a Traction Labs Zrt. fizeti az útiköltséget és a szállást a február 3 és 6 között, Silicon Valley-ben megrendezett döntőre. Jelentkezni 2014. január 2.-ig lehet az alábbi linken lehet: http://startupdate.hu/tech-match-2014-application/

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: