Számítógépek - Okostelefonok

Milyen új kamera-okostelefon hibriden dolgozik a Samsung?

Kis szerencsével hamarosan bemutatják az EK-GC200-at. Hatalmas ötletnek tűnt a bő egy évvel ezelőtti megjelenésekor, de tulajdonképpen máig a kevés modellek egyike a Galaxy Camera a fényképezők és az okostelefonok hibrid kategóriájában.

A 16 megapixeles, 21x-es optikai zoomre képes fényképező és a négymagos Exynos CPU-ra épülő telefon házasítása azonban úgy tűnik, nem egyszeri próbálkozás volt. Az indonéziai ePostel hitelesítő oldalán felbukkant egy EK-GC200 kódjelű Samsung készülék, amelyik a leírás szerint az n-es Wi-Fi mellett NFC-t, GPS-t és 4.0-ás Bluetooth-t is kínál majd.

Amint arra a PhoneArena emlékeztet, az evleaks egy hónapja már szivárogtatott ki egy fotót, ami állítólag a második generációs Galaxy Camerával, az EK-GC200-zal készült. Természetesen egyelőre mindent csak pletykaszinten szabad kezelni, és minden további jelenleg csak találgatás.

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: