Hírek - IKT hírek röviden

Pletykák a Sony új okosórájáról

A Sony még év elején mutatta be okosórájának harmadik generációját Smartwatch 2 néven – az első Smartwatch terméket egy LiveView nevű okosóra előzte meg – melyet úgy tűnik hamarosan követ negyedik generáció, legalábbis az amerikai távközlési engedélyeztetési hatóság, vagyis az FCC szerint.

A hivatal weboldalán felbukkant “BT (vagyis Bluetooth) értesítő karpánt” leírás nagy valószínűséggel erre az eszközre vonatkozna. Az SWR10 azonosítóval megjelölt modellről már korábban is lehetett hallani, előzetes hírek szerint a kiegészítő ezúttal is vízálló kivitelezést kapna, melyhez az 1,6 hüvelykes 220 x 176 pixeles felbontású kijelző jár majd, amit a Sony által módosított Android használna ki.

További pletykák szólnak arról is, hogy a japán cég viselhető eszközeinek új generációját a januári CES keretei közt láthatjuk majd először.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: