Hírek - IKT hírek röviden

Megvan, miért jönnek csigatempóban az Android frissítések

Amióta az Android elérhető, a felhasználók folyton mérgelődhetnek, hogy miért tart olyan sokáig a Google által kiadott új rendszerverziónak a megjelenése a készülékekre.

A Google bejelenti az új verziót, mint például tette azt legutóbb a KitKattel, majd pár héttel később már a Nexus készülékeken volt az Android 4.4, míg a többi gyártónál még most is csak ígérgetés van arra, hogy mikor érkezik a frissítés. A HTC az elsők között jelezte, hogy az Android 4.4 KitKat megjelenését követő 90 napon belül válik elérhetővé a HTC One-ra a KitKat.

Most a gyártó azt is lemodellezte egy infografikán, hogy milyen hosszú procedúrán megy keresztül egy Android szoftver mire a bejelentéstől eljut a felhasználók készülékeire. Persze tény, hogy gyakran maga a gyártó lassítja a frissítés kiadását különböző üzleti okokból, valószínűleg ezt külön nem reklámozzák majd hasonló képekkel.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: