Hírek - IKT hírek röviden

Tinder - társkereső szolgáltatás jön Windows Phone platformra is

Rudy Huyn legutóbb a Twitteren tette közzé, hogy hamarosan elkészül a Windows Phone platform első Tinder kliense, miközben a hivatalos változatról még csak hallani sem nagyon lehetett.

Aki nem ismerné, a Tinder egy az iOS és Android rendszeren már elterjedt anonim társkereső szolgáltatás, mely elvárásainknak és földrajzi helyzetünknek megfelelően ad javaslatokat. A kapcsolatfelvétel csak abban az esetben lehetséges a két fél közt, ha mindketten bejelölik a másikat.

Ha a Windows Phone-ról és a mostanában feltörő közösségi szolgáltatásokról van szó, akkor Rudy Huyn nevét mindenképp érdemes figyelemmel kísérni. A fejlesztő már több SNS klienst hozott el a Microsoft platformjára, egyes funkciókkal gyakran megelőzve a hivatalos alkalmazásokat, jó példa erre a 6tag nevezetű Instagram átiratba legutóbb bekerült közvetlen üzenetküldés funkció.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: