Hírek - IKT hírek röviden

Könnyű ki-bekapcsolás az LG KnockON funkcióval

Az LG bejelentette, hogy a prémium készülékeiben idén megjelent Knock, vagy KnockON funkció belekerül a jövőben a többi modellbe is, az olcsóbb árkategóriában is.

Ezen kívül az LG L Series II modellek januárban kapnak egy javító frissítést is, ebben pedig már elérhető lesz a KnockON. A KnockON azért lett kifejlesztve, hogy egyszerűen és gyorsan készenlétbe lehessen tenni az LG G2-t, vagy éppen onnan feléleszteni. A csúcsmodellen a hátlapon van a bekapcsológomb, ezért volt célszerű a dupla kijelző érintéses funkció bevezetése, hiszen ha nincs a kezünkben a telefon, akkor így könnyebben, gyorsabban be-, vagy kikapcsolható a kijelző, mint ha kézbe kellene venni a telefont.

Az LG G2 debütálása utána KnockON funkció megjelent a G Pad 8.3 tabletben és a hajlított G Flex modellben is. A KnockON funkciót januártól a második generációs L sorozatú LG tulajdonosok is élvezhetik majd, hiszen a frissítésnek ez lesz az egyik alapeleme.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: