Számítógépek - Okostelefonok

Milyen újdonságot hozhatnak a kínai Meizu MX4 okostelefonok?

A Meizu neve messzire nyúlik vissza a kínai okostelefon gyártók történelmében, egészen az első iPhone megjelenésétől lehetett hallani az akkor még majd két évet csúszó kínai kihívóról, melyet évente legalább egy csúcsmodell követ, a második generáció óta Android alapokon.

A jövőre várt MX4-ről is terjedtek már kósza pletykák, ám a legutóbbi hírek szerint rögtön két verzió is megjelenik majd, de a gyártóknál gyakori eltérő antenna szabványokkal rendelkezők modellek elkülönítése helyett azonban az alverziók közt más specifikációs különbségek vannak. Az MX4 “komolyabb” változata az első készülékek közt lesz jövőre, amely a Full HD-nál nagyobb, 2560 x 1536 pixeles felbontást kínál, ehhez pedig 5,5 hüvelykes képátló jár majd.

A gyengébbik modell – mely még mindig a felső kategóriába tartozik – ezzel szemben csak szimpla 1080p-s megjelenítővel rendelkezik majd, mely mögött azért a nem csekély, nyolc processzormagot tartalmazó MediaTek MT6592-es chipset lapul. Mindkét modell 4G LTE modemmel is rendelkezik majd, ami nem csoda, hisz a 2014-es év Kínában a nagysebességű mobilhálózat ütemes terjedéséről fog szólni a szolgáltatók és ügyfelek számára.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: