Számítógépek - Okostelefonok

Szenzációs képsűrűséggel jön az Oppo Find 7 okostelefon

Az Oppo a Find 5 nevű csúcsmodelljével vált híressé a globális piacon, s bár a kínai gyártó azóta több készüléket is kiadott, a Find széria következő csúcsmodellje még várat magára.

A gyártónak egyébként szokása, hogy közösségi oldalakon, apró morzsánként oszt meg információkat még be sem mutatott modelljeiről, mely alól a Find 5 utódja sem kivétel, bár még viszonylag keveset tudunk erről a modellről. A legutóbbi ilyen szivárogtatásból azt már megtudhattuk, hogy a következő zászlóshajó, a Find 7 a jövő év várható trendjének megfelelően szintén átlép a Full HD kijelzőfelbontást és 2560 x 1440 pixeles megjelenítőt kap, s egyben az is nyilvánvaló, hogy a készülék neve ellenére nem 7 hüvelykes kijelzőről van szó.

A most közzé tett információk szerint a Find 7 5,5 hüvelykes átlóval rendelkező megjelenítőt kap, melyet összevetve a felbontással 538 ppi-s képsűrűséget kapunk. Összehasonlításképp a Samsung aktuális csúcsmodellje, a Galaxy S4 kijelzője 441 ppi-s értékkel bír.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: