Hírek - IKT hírek röviden

Fitnesz okosórával száll be a versenybe az LG

A nagy és neves gyártók közül idén szeptemberben a Samsung rukkolt elő elsőként okosórával, a Galaxy Gearrel, mely magas ára ellenére is igen kelendő lett, hiszen az első két hónapban rögtön eladtak belőle 800 ezer példányt.

Az ugyancsak dél-koreai székhelyű LG eddig hallgatott okosóra fronton, de a hallgatás hamarosan vélhetően meg fog törni. Jól értesült források szerint ugyanis az LG-től érkezőben van egy hagyományos okosóra és egy Bluetooth fitneszóra is.

Amennyiben hihetünk a pletykáknak, mindkét újdonság G-Arch típusjelzéssel debütál majd a kereskedelmi forgalomban, bejelentésükre pedig várhatóan az LG G3 okostelefon bejelentésével egy időben kerül majd sor. 2014-ben várhatóan érkezni fog továbbá a Samsung második generációs Galaxy Gearje, a Google Nexus okosórája, az Apple-féle két iWatch (női/férfi), ezenkívül pedig állítólag a Microsoft is komoly okosórás tervekkel rendelkezik.

Tovább a teljes cikkhez >>> technet.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: