Számítógépek - Okostelefonok

Tarol az olcsó Lumia 500-as széria

A Microsoft online alkalmazásboltjának kínálata továbbra is messze elmarad az Android vagy iOS piacterek mögött, mely miatt a Windows Phone csúcsmobilok iránti igény a műszaki paraméterek felzárkózása ellenére is elenyészőnek tűnik.

A Lumia 520 és 521 nevével fémjelzett 100 dollár alatti árszegmensben azonban a kategóriából messze kiemelkedő felszereltség és az előre telepített exkluzív alkalmazások garmadája könnyedén elcsábítja a potenciális vásárlókat, mely számos elemző szerint a sikeres piacszerzési stratégia alappillére lehet. Az Ad Duplex legfrissebb kimutatásából kiderült, hogy az összes forgalomban lévő Windows Phone készülék 30 százalékán a Lumia 520 vagy 521 márkajelzés látható, mely révén a „filléres” ajánlat az Egyesült Államokban is átvette a vezető helyet a Lumia 920-tól.

A kínai versenyfelügyeleti szervek jóváhagyását követően a Microsoft kezébe kerülő Nokia Mobile Phones új piaci stratégiája egyelőre nem ismert, de a Lumia 520 sikere után a Microsoft minden valószínűség szerint világszerte tarolni próbál majd a Lumia 525 néven bemutatott utóddal is, mely az 1 GB RAM-nak köszönhetően a több memóriát igénylő alkalmazások futtatására is alkalmas.

Tovább a teljes cikkhez >>> mobilarena.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: