Hírek - IKT hírek röviden

E-portfólió készítés pedagógusoknak - tippek és tanácsok

Hogyan kezdjük hozzá az e-portfólió elkészítéséhez? *A döntő lépés: az elköteleződés (ne halogassa a döntést!) Az első teendő annak mielőbbi eldöntése, hogy kívánunk-e élni azzal, hogy a soron kívüli lehetőséget megragadva 2015. január 1-jétől a Pedagógus II. vagy Mesterpedagógus fokozatba kerülhetünk.

Amennyiben a válasz igen, akkor legalább átolvasás-szerűen meg kell ismerkednünk az útmutató 163 oldalas, igencsak túlméretezett, sok lényeges és lényegtelen információt tartalmazó anyagával, és fel kell mérnünk a ránk váró munka mennyiségét. Világosan látnunk kell, hogy az e-portfólió elkészítésével – a mindennapi pedagógusfeladatok vitele mellett – nem lehet egy-két hónap alatt végezni.

A hátra lévő négy hónapra ehhez szükség van, a munkálatokat tehát haladéktalanul meg kell kezdenünk. Nem szabad a KIR feltöltő-felületének megnyitására várakoznunk, mert további behozhatatlan időveszteséget fogunk felhalmozni.

Tovább a teljes cikkhez >>> petroczigabor.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: