IKT műhely - Facebook

Sok extrával jött a Facebook 5.2 verzió Windows Phone 8-ra

Az Android platformtól eltérően a Windows Phone nem teszi lehetővé a gyártóspecifikus alternatív kezelőfelületek telepítését, így minden gyártó megoldása teljesen azonos csempés megoldással bír.

Talán pont a katonás rendben felsorakozó négyzetek és téglalapok miatt tartják sokan kissé sivárnak és unalmasnak a Microsoft által megálmodott felületet, noha az élő csempék legfőbb rendeltetése a fontos legfontosabb információk folyamatos megjelenítése méghozzá a rendszer minimális terhelése mellett. Az alkalmazások zöme igyekszik maximálisan kiaknázni a csempék adta lehetőségeket, így például a Facebook kliens 5.2-e verziója már csevegések, események, csoportok, lapok vagy akár fotóalbumok kitűzésére is lehetőséget teremt.

A különböző méretű csempék közül a legkisebb csupán az egy érintéses gyors elérésre hivatott, míg a nagyobb méretű elemek segítségével a közösségi szoftver elindítása nélkül is folyamatosan követhető a barátok aktivitása.

Tovább a teljes cikkhez >>> mobilarena.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: