IKT műhely - Tippek-Trükkök - IKT

Év végi Gmail számvetés - ingyenes levelezési statisztika program

Ha kíváncsi idei gmailezése legfontosabb statisztikáira, akkor lépjen erre az oldalra és gyorsan megkapja a legfontosabb adatokat.

Szilveszterhez közeldeve több szempontból is összegezni szoktuk az évet, erre pedig e-mailezésünk kapcsán is lehetőségünk van. Arról már korábban beszámoltunk, hogy Gmail-használatunkról egy alkalmazással bármikor fontos adatokat kaphatunk, a ToutApp pedig kifejezetten arra koncentrál, hogy az adott naptári év addigi statisztikáival szolgáljon.

Ehhez nem kell mást tenni ezen az oldalon, mint elindítani az alkalmazást, amely ezután engedélyt kér, hogy hozzáférjen fiókunkhoz. Ha ezt megadtuk, akkor be kell írnunk a foglalkozásunkat, az irányítószámunkat, időzónánkat és országunkat, majd zöld utat adni az elemzés elkészítésének, ami csak akkor jön össze, ha a Gmail fiókunkban az angol nyelv van beállítva.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: