Számítógépek - Okostelefonok

Középtől felfelé 4 új okostelefonnal virít a Lenovo

Ma négy új készüléket jelentett be a Lenovo mobilfronton, többek között a Vibe Z-t is, amely az első a portfolióban, amely LTE támogatással rendelkezik.

A Lenovo a mai napon egy okostelefon triót is bemutatott. A négy új eszköz kiegészíti a Lenovo meglévő mobil portfólióját, amely a középkategóriás készülékektől a prémium okostelefonokig terjed többféle árkategóriában.

Az okos kapcsolódó eszközök jelenleg harmadik legnagyobb gyártójaként a Lenovo agresszív előrehaladást ért el az okostelefonok világpiacán, az elmúlt két évben már 18 országban mutatta be okostelefonjait . Mint a Lenovo első, LTE képességekkel ellátott okostelefonja, a Vibe Z igazi mobil szabadságot kínál szuper gyors, 50MB/s-os feltöltési és 150 MB/s-os letöltési sebességgel, amely kielégíti minden adatéhes felhasználó igényeit is. Az egyetlen mikro SIM-mel felszerelt eszköz a GSM/UMTS hálózatokban egészen a 2100-as sávig használható, továbbá ismeri a 802.11ac Wi-Fi szabványt és a Bluetooth 4.0-át is.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: