Számítógépek - Okostelefonok

Game Hound - magyar fejlesztésű alkalmazás Windows Phone-ra

A Windows Phone platform folyamatos terjeszkedéséről sokat lehetett olvasni az elmúlt hetekben, az viszont nem derült ki, hogy Halfer nevű fórumtársunkat ez mozgatta-e a Game Hound nevű alkalmazás megírásában, vagy pusztán a játékok szeretete, az alkotás viszont mindentől függetlenül elkészült és nem is haszontalan.

Már az ikonja is jópofa, a dpad-szemű vadászkutya jól mutat a többi szoftver mellett. Indítás után a főmenüben találjuk magunkat, ahonnan elnavigálhatunk a játékokhoz, megnézhetjük a közelgő játékmegjelenéseket, valamint van üzletkereső is, mely az előző verzióban még kizárólag az 576 kByte üzleteit tartalmazta, azoban a legfrissebb verziója már több bolt adatait is tartalmazza.

A játékmegjelenésekkel kapcsolatban a sebességet leszámítva probléma lehet, hogy azok nem a hazai, hanem külföldi premiereket jelölnek (a Giantbomb adatbázisára építve), de nagyjából azért lehet tudni, hogy mire számíthatunk; mindenesetre az időpontot rögzíthetjük a naptárunkban, az adott játékról pedig kirakhatunk egy csempét, melyen a borító és a hátralévő napok száma fog váltakozni. Szintén a főoldalon találhatók a játékok menüpont, ahol abc-sorrendben vannak felsorolva a Giantbombon listázott szofverek, melyek között kereshetünk is, ha pedig valamit találtunk, akkor megnézhetjük megjelenését, valamint ikonok segítségével futtathatunk egy Gamespot, Bing, Google vagy Wikipedia-keresést, melyek természetesen a böngészőben nyílnak meg, tehát az alkalmazáson belül tulajdonképpen nem sok információt tudunk meg a játékokról.

Tovább a teljes cikkhez >>> mobilarena.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: