Hírek - IKT hírek röviden

Androidos fényképezőgép teszt - Samsung Galaxy Camera 2

A Samsung 2012 augusztusában jelentette be első androidos fotómasináját, a Galaxy Camerát, melynek most Galaxy Camera 2 néven mutatkozott be a közvetlen utódmodellje.

A némileg áttervezett külsőt kapott újdonság "lelke" változatlanul egy 1/2,3 colos mérettel rendelkező BSI-CMOS szenzor, melynek révén maximum 16 megapixeles felbontásban fotózhatunk, ezenkívül pedig a 21x-es zoomátfogású, 23-483 milliméteres gyújtótávolságú objektívhez sem nyúltak hozzá a fejlesztők. Míg az elődben egy négymagos 1,4 GHz-es processzor volt, addig az új készülékben már egy négymagos 1,6 GHz-es chip található, ezenkívül pedig a RAM kapacitása 1 GB-ról 2 GB-ra, az integrált flashmemória kapacitása pedig 4 GB-ról 8 GB-ra nőtt.

A bővítőslotba maximum 64 GB kapacitású microSD memóriakártyák csúsztathatók be. Az Android 4.3 (Jelly Bean) operációs rendszerű Galaxy Camera 2 hátoldalán egy 4,8 colos képátlójú, 1280x720 pixeles felbontású és 306 ppi pixelsűrűségű Super Clear LCD érintőkijelző található, az energiaellátásról pedig egy 1650 mAh-ről 2000 mAh-re növelt kapacitású akkumulátor gondoskodik.

Tovább a teljes cikkhez >>> technet.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: