Hírek - IKT hírek röviden

Hekker halál - miért kellett meghalnia Barnaby Jacknek?

. Még július végén találták holtan lakásában Barnaby Jacket, a világ egyik leghíresebb biztonsági szakemberét, de a San Franciscó-i rendőrség csak most közölte a halál okát.

Barnaby drogtúladagolásba halt bele A rendőrségi szóvivő a Motherboardnak nyilatkozott, hogy Jack szervezetében heroint, kokaint, difendhidramint és alprazolamot (ez utóbbi Xanax tablettákból származik) mutattak ki olyan mennyiségben, ami a halálát okozta. Holttestét barátnője találta meg, aki a rendőröknek arról számolt be, hogy a mozdulatlanul fekvő Jack mellett számos sörös- és pezsgősüveg volt, cigarettapapírokon fehér porok maradványait találta, és e-cigarettához tartozó töltőfolyadékokat is látott.

Jack elismert biztonsági szakember volt, halála előtt éppen a Black Hat konferenciára készült, ahol a szívritmus-szabályzók biztonsági hibáira hívta volna fel a figyelmet. A fiatal kora óta hekkerkedő Jack több területen is bizonyította kiemelkedő tehetségét.

Tovább a teljes cikkhez >>> index.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: