Számítógépek - Laptop és PC

Első hírek a Samsung Galaxy Tab Pro 10.1 tabletről

A Samsung SM-T520-as kódszámú tabletet egyelőre még nem jelentette be a gyártó, de valószínűleg Galaxy Tab Pro 10.1 néven érkezik majd.

Most feltűnt az új modell az AnTuTu benchmark tesztben is, ahol 33838 pontot sikerült összehoznia. A teszt lefuttatásával egy specifikáció is feltűnt, az AnTuTu adatbázia alapján Exynos 5 Octa processzor került bele, egészen pontosan az Exynos 5420-as, amely 1,9 GHz-es órajelen üzemel és már képes akár mind a 8 magját egyszerre használni bizonyos esetekben.

A Galaxy Tab Pro 10.1 kijelzője 2560×1600 pixel felbontású lehet, bár arról nincs információ, hogy esetlegesen Super AMOLED lehet-e, aminek valószínűleg sokan örülnének, tavaly többször volt róla hír, hogy ezzel készülne idén a Samsung. Az SM-T520 további specifikációjában találunk 2 GB RAM-ot és 32 GB háttértárat is, illetve azt is sejteti a szoftver, hogy 8 és 2 megapixeles kamerával rendelkezik az új tablet.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: