Hírek - IKT hírek röviden

A Pebble okosóra sikerének titka... és a meglepetés folytatás

A Pebble sikere nem csak annak köszönhető, hogy az okosóra iOS-sel és Androiddal – illetve harmadik féltől származó alkalmazások segítségével BB OS 10-zel és Windows Phone 8-cal – is kompatibilis, hanem népszerűségében sokkal nagyobb szerepet kapott a tény, hogy az óra egy közösségi gyűjtésen alapuló projektként kezdet karrierjéta Kickstarter nevű oldalon, és azóta is annak egyik legnagyobb sikereként tartják számon.

A lassan két éves projekt megalkotói most hivatalos blogjukon tették közzé, hogy a cég vezérigazgatója, Eric Migicovsky hamarosan egy különleges bejelentést tesz a jövő héten induló CES keretein belül. Az elég valószínű, hogy a Pebble továbbra is a viselhető technológiában marad érdekelt, azt azonban még nem tudni, hogy a Pebble egy frissített, feljavított változatával ismerkedhetünk meg az expo nyitónapján, vagy esetleg a korábban is emlegetett alkalmazásbolt lesz a tájékoztató központi témája.

Tovább a teljes cikkhez >>> tech2.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: