Hírek - IKT hírek röviden

Mit (nem) tud a Samsung legújabb NX30 digitális fényképezője?

A Samsung 2012 áprilisában a korábbi NX11 utódjaként jelentette be az NX20 típusjelzésű, tükör nélküli cserélhető objektíves digitális fényképezőgépet, melynek most NX30 néven érkezett meg a sokak által várva várt utódmodellje.

A készülék megkapta a tavalyi NX300-ban debütált 20 megapixeles APS-C képérzékelőt, illetve hibrid autofókusz rendszer, külcsínjét tekintve pedig leginkább a hagyományos DSLR gépekre hasonlít. A képfeldolgozásról a nagyteljesítményű DRIMeIV processzor gondoskodik, a fényérzékenység ISO100 és ISO25600 között állítható és természetesen nemcsak JPEG, hanem RAW formátum is választható.

A 3 colos képátlóval és 1,036 millió alpixellel rendelkező Super AMOLED érintőkijelző mozgatható, csakúgy, mint a felette elhelyezett, 2,359 millió szubpixeles elektronikus képkereső. A 127x96x58 milliméter méretű készülék legrövidebb zárideje 1/8000 másodperc, ezenkívül pedig a 9 képkocka/másodperces sorozatfelvételi sebességről, a felugró vakuról, a vakupapucsról, illetve az 1920x1080 pixeles (60p) videófelvevőről is említést kell tennünk.

Tovább a teljes cikkhez >>> technet.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: